Hei, me tässä

Small Folks on ripeästi kasvava suomalainen, mutta kansainvälinen päiväkotiperhe. Tarjoamme kodinomaisen kasvuympäristön huippuosaavien opettajien ohjaamissa pienryhmissä 0-6 -vuotiaille. Sopivan pienissä ryhmissä jokainen lapsi saa kasvutaipaleellaan jakamattoman huomion ja huolenpidon. Uskomme, että se on pohja, josta lapsen on hyvä kasvaa onnelliseksi ja tasapainoiseksi aikuiseksi.

Pidämme lapsestasi yhtä hyvää huolta, kuin pidämme omistammekin.

Small Folks pähkinänkuoressa

Small Folks on korkealaatuista päivähoitoa tarjoava, päivähoitolain mukaisesti toimiva yksityinen päiväkoti. Ammattitaitoiset opettajamme, toiminnan joustavuus, modernit tilat, lasten ehdoilla suunnitellut päiväohjelmat ja utelias, avoin mieli, takaavat toimintamme määrätietoisen kehityksen ja päivittäisen huippulaadun.

Emme tee kompromisseja ammatillisen osaamisen suhteen, kuten koulutuksen. Yhtä tärkeää mielestämme on tehdä suurella sydämellä ja palavalla intohimolla töitä lastemme hyvinvoinnin eteen. Näin syntyy Small Folksin ainutlaatuinen ilmapiiri, jossa sekä lapset että henkilökunta voivat hyvin.

Small Folksista löydät:

  • Huippulaadun
  • Joustavuuden
  • Aidon huolenpidon
  • Pienet ryhmät
  • Yksilöllisen huomion
  • Vanhempien aikataulujen huomioimisen


Vanhempien suusta

”Small Folks on upea paikka. Se on kuin perhe, johon luotan ja jonka luona lapseni rakastaa olla. Henkilökunta on aktiivista ja sitoutunutta. He toimivat lasten kanssa välittävällä, kärsivällisellä ja ammattitaitoisella otteella. Se on piirre, jota todella arvostan. Small Folks tarjoaa lapselleni turvallisen ja virikkeellisen oppimisympäristön, jossa kulttuurinen monimuotoisuus sekä englannin oppiminen ja käyttäminen ovat luonteva osa lapseni maailmaa jo pienestä pitäen.”

– Beautiful Birds -lapsen vanhemmat

”Siitä lähtien, kun ensimmäinen poikamme liittyi Small Folks -perheeseen – lähes 10 vuotta sitten – olemme seuranneet Small Folksin kasvua muutaman lapsen päiväpaikasta vakiintuneeksi ja arvostetuksi päiväkodiksi. Huolehtivien ja huomioivien opettajien ansiosta päivähoidon tuoma muutos lapsemme päivärutiineihin ja sopeutuminen uuteen ympäristöön sujui erittäin vaivattomasti. Lapsemme oppii uusia asioita leikin ja mukavan päivätoiminnan ohessa. Opettajat ja henkilökunta ovat helposti lähestyttäviä ja pitävät huolen, että me vanhemmat saamme jatkuvasti tietoa lapsemme kehityksestä. Olemme erittäin tyytyväisiä Small Folksiin.”

– Eager Elephants -lapsen vanhemmat